Succesvolle startbijeenkomst Goed Contact Masterclasscyclus

Een zonnige en veelbelovende start voor de Maststerclasscyclus van vrouwennetwerk Goed Contact. Ruim 40 nieuwsgierige deelnemers maakten de oversteek naar de prachtige locatie op De Woude.

_MG_0598.jpg

Speech zakenvrouw van het jaar

Na haar verkiezing tot zakenvrouw van het jaar 2014 op 17 maart 2014 in Noordwijk, hield Ria Joosten een speech. De volledige tekst van deze speech valt hier te lezen.

Ria Joosten zakenvrouw van het jaar 2014

Ria Joosten wint de titel 'zakenvrouw van het jaar 2014' en ontvangt de 33e Prix Veuve Clicquot. Wij zijn super trots op onze Ria! Laat de champagne maar knallen!

Voorzijde-Natuurlijk-Leiderschap.jpeg

Het nieuwe leidinggeven; verbinden en boeien.

"Verbindingen maken en anderen laten bruisen en bloeien, het draait om motivatie waarom je doet wat je doet." Ria's visie op het nieuwe leidinggeven beschreven in de publicatie "Natuurlijk Leiderschap"

Kracht on Tour

"Het is jammer om als vrouw je economische zelfstandigheid te laten varen in een bepaalde periode van je leven." 

De essentie van koken op locatie

Om de essentie van catering te kunnen doorgronden, moet je het hele proces in beeld brengen. Daarom liep de redactie van Hollandia !DEE magazine een volledige dag mee met de medewerkers van Ria Joosten Catering & Evenementen.

Meest Markante Horeca Ondernemer 2013-2014

"Ria Joosten is niet alleen als ondernemer markant, maar ook als persoon en in haar benadering van gasten, collega's en de samenleving. Ze heeft hart voor de horeca, gevoel voor gastvrijheid en oog voor vakmanschap. Ze zit boordevol ideeen en brengt vele daarvan tot uitvoering. Ook heeft ze hart voor haar regio en werkt ze samen met andere collega's."