Meest Markante Horeca Ondernemer 2013-2014

"Ria Joosten is niet alleen als ondernemer markant, maar ook als persoon en in haar benadering van gasten, collega's en de samenleving. Ze heeft hart voor de horeca, gevoel voor gastvrijheid en oog voor vakmanschap. Ze zit boordevol ideeen en brengt vele daarvan tot uitvoering. Ook heeft ze hart voor haar regio en werkt ze samen met andere collega's."

Ria Joosten is dinsdag 8 januari tijdens het gala-diner van Koninklijke Horeca Nederland verkozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2013-2014. Onze dolgelukkige winnares kreeg de prijs uit handen van juryvoorzitter Loek Hermans. De jury wees Ria Joosten unaniem als winnaar aan. Hiermee liet zij haar twee mede-finalisten achter zich. De drie finalisten werden eerder gekozen uit de veertien regionale winnaars.

Ria Joosten is een goed voorbeeld van iemand die bedreigingen omgezet heeft in kansen en maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk ook echt toepast. Ze is een ondernemer met een personeelsbeleid gericht op de kwaliteit van de mens die het doet. Ria: "Mijn medewerkers zijn ontzettend belangrijk voor me. Zij moeten immers waarmaken wat ik beloof."