Catering en evenementen

Ria Joosten is in 1979 gestart als kleine zelfstandig ondernemer met het verzorgen van catering voor bruiloften en partijen. Dit naast haar vaste aanstelling als facilitair manager in de zorgsector. In 2001 heeft ze besloten om zich volledig te gaan focussen op haar eigen onderneming. Met als resultaat in 2014 een bloeiend bedrijf. 

Ria Joosten Catering & Evenementen kent nu 140 medewerkers en is in Zuidoost Nederland een toonaangevende speler in de organisatie van catering & evenementen én in de leisuremarkt. Wat begon met passie en bezieling in de verzorging van catering en de organisatie van evenementen, is uitgegroeid tot een indrukwekkende organisatie en erkend leerbedrijf in de evenementenbranche. 

Kenmerkend voor Ria en haar team is de passie voor het vak en de absolute wil om klanten keer op keer een belevenis op topniveau te geven waar ze nog lang van na kunnen genieten. Ria Joosten biedt een beleving waarin ervaren, proeven en voelen centraal staat. Zinneprikkelend op alle fronten.