De Braampeel

Overnachten in stijl

Veel privacy, luxe entourage, sfeervolle ambiance, schitterend uitzicht op één van Midden-Limburgs mooiste natuurgebieden… Dát is wat u kunt verwachten als u te gast bent in onze luxe groepsaccommodatie en vergaderlocatie 'De Braampeel'.

Ook uw vergadering, training, heisessie of andere zakelijke bijeenkomst organiseert u bij 'De Braampeel' in het Midden-Limburgse Neer. 

Particulier verwelkomen we zowel kleine als grote groepen in de zes groepsaccommodaties (van 14 tot 42 personen). Elk appartement heeft een eigen uitstraling: van klassiek tot minimalistisch design. Toch hebben al de appartementen ook overeenkomsten, ze zijn stuk voor stuk luxe en comfortabel. Ze hebben een magnifiek terras met gezellige zitjes. De hele locatie is van alle gemakken voorzien. 

De Braampeel ligt aan een rustige landweg in Neer, waar ook het ProefLokaal Limburg en Ria Joosten Catering & Evenementen gelegen zijn. Combineert u het logeren in onze luxe groepsaccommodatie met een van de speciale arrangementen? En wat dacht u van een fantastische brunch, high tea, kookworkshop of voortreffelijk diner? Wij verrassen u graag.

Leest u hier verder voor meer informatie. De Braampeel